Terzić pozvao 18 odbojkašica na pripreme

Izvor: Press, 22.Jul.2015, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić pozvao 18 odbojkašica na pripreme

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić pozvao je 18 igračica na pripreme za učešće na Svetskom kupu u Japanu, od 22. avgusta do 6. septembra.
        Na Terzićevom spisku su Maja Ognjenović, Bojana Živković, Slađana Mirković (tehničari), Ana Bjelica, Marta Drpa, Tijana Bošković (korektori), Silvija Popović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Suzana Ćebić (libera), Milena Rašić, Stefana Veljković, Jovana Stevanović, Maja Savić, Mina Popović (blokeri), Jelena Nikolić, Brižitka Molnar, Brankica Mihajlović, Tijana Malešević i Bjanka Buša (primači). Nacionalni tim biće u kompletnom sastavu od ponedeljka, 27. jula. Prva grupa igračica startuje sa treninzima u sredu, 22. jula, a druga grupa u petak, 24. jula. Svetski Kup u Japanu prvi je kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre 2016. u Rio de Žaneiru.  Srpske odbojkašice će u prvoj rundi igrati u Macumotou, a rivali će im biti Kina, SAD, Peru, Alžir i Južna Koreja. U drugoj rundi Srbija će igrati u Sendaiju sa Dominikanskom Republikom Rusijom i Japanom, a u trećoj rundi u Komakiju sa Kubom, Kenijom i Argentinom. Na ovogodišnjem Svetskom kupu učestvuju 12 nacionalnih timova, a plasman na Olimijske igre u Riju izboriće dve prvoplasirane selekcije.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Ana Nikolić

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.