Fantastične Srpkinje i bukvalno ostavile selektora Rusije bez teksta

Izvor: Blic, 31.Avg.2015, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantastične Srpkinje i bukvalno ostavile selektora Rusije bez teksta

Posle veličanstvenog preokreta i pobede od 3:2 nad prvakom Evrope, Rusijom, prilično zadovoljstvo vladalo je u taboru naše ženske odbojkaške reprezentacije kojoj su ostala još četiri koraka na Svetskom kupu u Japanu da izbore plasman na Olimpijske igre 2016.

"Čestitke mom timu, pobedili smo jakog rivala. Izgubili smo prva dva seta, a protiv Rusije nije lako osvojiti tri deonice u nizu. Nedostajala nam je hrabrost u uvodna dva segmenta ovog meča, tek od trećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smo počeli da igramo", rekao je selektor Zoran Terzić i pohvalio Tijanu Malešević za koju je rekao da je dobro odigrala.

Kapiten naše nacionalne selekcije Maja Ognjenović nije krila zadovoljstvo.

"Veoma smo zadovoljni posle pobede nad ovako snažnim suparnikom. Teško je bilo vratiti se u meč posle prva dva seta, u kojima nam je nedostajala hrabrija igre. Ali, drago mi je da smo pobedile. Nadam se da ćemo i u narednim utakmicama igrati ovako dobro", rekla je Ognjenovićeva, koja je proglašena za najbolju igračicu susreta.

Brankica Mihajlović je naglasila da su svi u ekipi znali koliko ih težak zadak čeka protiv prvaka Evrope.

"Znali smo da će biti teško protiv Ruskinja, jer imaju visoke i jako dobre blokere. Možda smo mogle i ranije da obezbedimo pobedu protiv njih, ali sam svakako srećna ovakvim ishodom. Nije nam bilo lako da napravimo ovakav preokret", rekla je Mihajlovićeva.

Selektor Rusije Juri Maričev je posle ovakvog epiloga ostao bez teksta.

"Nemam reči za ono što se desilo na ovoj utakmici", bilo je sve što je Maričev izgovorio pred novinarima.
Pogledaj vesti o: Japan,   Olimpijske igre

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.