„Blic“ test Sony Xperia Z3 Compact:Odličan dizajn

Izvor: Blic, 21.Nov.2014, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Blic“ test Sony Xperia Z3 Compact:Odličan dizajn

Japanski proizvođač nastavio je da razvija svoju najpopularniju seriju Xperia Z, a jedan od poslednjih uređaja koji smo testirali dolazi u kompaktnom kućištu.

Dizajn

Za Z3 se slobodno može reći da je jedan od najlepše dizajniranih uređaja koji su se pojavili iz Sonyjeve kuhinje. Veoma je tanak zbog čega je prijatan za držanje, a meka pozadina sa zadnje strane daje dodatni komfor. Kao i svoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prethodnici, i ovaj je vodootporan, što znači da su portovi skriveni sa kvalitetnim poklopcima.

Displej

Veličina od osam inča deluje kao prava mera za uređaje koji mogu da se koriste i u poslovne svrhe i za zabavu. Iako ima malo manju rezoluciju u odnosu na konkurenciju, ipak je fullHD i nudi čistu sliku sa izraženim bojama.

Hardver

Od kamera ne treba očekivati najjasnije i najoštrije fotografije, ali će one biti dovoljno dobre za društvene mreže. Procesor je izuzetno jak i potpomognut sa tri GB radne memorije i garantuje odličan rad. Baterija omogućava malo više od deset sati rada.

Specifikacije

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.