VUČIĆ PONOVIO: O izborima odluka do kraja septembra

Izvor: Večernje novosti, 02.Sep.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ PONOVIO: O izborima odluka do kraja septembra

NOVI SAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da će odluku o tome da li će biti raspisani vanredni republički izbori saopštiti do kraja septembra, a strankama koje licitiraju sopstvenim rejtinzima unapred je čestitao izborni rezultat poručivši da su "već pobedili".Odgovarajući, naime, na pitanja novinara kako komentariše izjavu Bojana Pajtića da DS ima podršku 30 odsto birača, Vojislava Šešelja da SRS ima 20, a Ivice Dačića da SPS ima 15 procenata prodrške, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << te da zbog toga SNS ne sme na izbore, Vučić je rekao da je onda SNS na "nivou cenzusa" i dodao:"Ukoliko su ti podaci tačni, onda su oni pobedili na izborima i ja im unapred čestitam izborni rezultat ali ne zaboravite da ih posle izbora podsetite na to šta su govorili, koliku podršku imaju", rekao je Vučih.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Ivica Dačić

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vučić: EU je društvo koje želimo, skloniću se kad narod kaže

Izvor: Politika, 02.Sep.2015

NOVI SAD – Srbija je za Evropsku uniju, jer je to tip društva koje želimo da izgradimo i zato ćemo ostati na evropskom putu, ponovio je danas premijer Aleksandar Vučić, a opozicionim liderima poručio da se „neće držati za fotelju po svaku cenu”...On je time odgovorio na izjavu lidera SRS...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.