Amerikanci britanskoj kraljici: Ako Tramp pobedi, zavladaj nama

Izvor: B92, 14.Avg.2016, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanci britanskoj kraljici: Ako Tramp pobedi, zavladaj nama

Šanse da Donald Tramp postane naredni predsednik SAD iz dana u dan rastu, a sa njima i očaj mnogih Amerikanaca. Na internetu su tako počele da se poljavljuju šaljive poruke u kojima korisnici mole britanski kraljicu Elizabetu II da ponovo preuzme vlast nad SAD u slučaju da američki političar pobedi na izborima.

Dok Tramp želi da ‘Ameriku ponovo učini velikom’ ('Make America Great Again'), mnogi Amerikanci izrazili su želju da 'Amerika ponovo postane Velika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Britanija’ ('Make America Great Britain Again').

Pre nekoliko meseci, na hiljade ljudi uputilo je britanskoj kraljici pismo u kojem je mole da poništi Deklaraciju nezavisnosti i ućini da SAD ponovo postanu britanska kolonija, piše Independent.

“U ime američkog naroda, molimo vas da nas hitno uzmete nazad pod svoje okrilje”, navodi se u pismu.

Iako je reč o šaljivom gestu, mnogi Amerikanci su ovaj trend počeli da shvataju sa određenom dozom ozbiljnosti.

“Molim vas, molim vas, dozvolite joj da postane naš vladar. Plaćaću ponovo porez na čaj ako treba, samo ga oteraj, kraljice!”, napisao je jedan korisnik na internetu.

“Ako Tramp pobedi, molimo te da ponovo zavladaš nama jer ćemo u tom slučaju zaista izgubiti svu nadu”, napisala je druga osoba.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Amerikanci britanskoj kraljici: Ako Tramp pobedi, zavladaj nama

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Avg.2016

Šanse da Donald Tramp postane naredni predsednik SAD rastu iz dana u dan, a sa njima i očaj mnogih Amerikanaca. Na internetu su tako počele da se poljavljuju šaljive poruke u kojima korisnici mole britanski kraljicu Elizabetu II da ponovo preuzme vlast nad SAD u slučaju da američki političar pobedi...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.