Život

Nedelja, 14.08.2016.

20:05

Amerikanci britanskoj kraljici: Ako Tramp pobedi, zavladaj nama

Šanse da Donald Tramp postane naredni predsednik SAD iz dana u dan rastu, a sa njima i očaj mnogih Amerikanaca. Na internetu su tako počele da se poljavljuju šaljive poruke u kojima korisnici mole britanski kraljicu Elizabetu II da ponovo preuzme vlast nad SAD u slučaju da američki političar pobedi na izborima.

Izvor: Independent

Amerikanci britanskoj kraljici: Ako Tramp pobedi, zavladaj nama
Foto: Gettyimages

Dok Tramp želi da ‘Ameriku ponovo učini velikom’ ('Make America Great Again'), mnogi Amerikanci izrazili su želju da 'Amerika ponovo postane Velika Britanija’ ('Make America Great Britain Again').

Pre nekoliko meseci, na hiljade ljudi uputilo je britanskoj kraljici pismo u kojem je mole da poništi Deklaraciju nezavisnosti i SAD ponovo učini britanskom kolonijom, piše Independent.

“U ime američkog naroda, molimo vas da nas hitno uzmete nazad pod svoje okrilje”, navodi se u pismu.

Iako je reč o šaljivom gestu, mnogi Amerikanci su ovaj trend počeli da shvataju sa određenom dozom ozbiljnosti.

“Molim vas, molim vas, dozvolite joj da postane naš vladar. Plaćaću ponovo porez na čaj ako treba, samo ga oteraj, kraljice!”, napisao je jedan korisnik na internetu.

“Ako Tramp pobedi, molimo te da ponovo zavladaš nama jer ćemo u tom slučaju zaista izgubiti svu nadu”, napisala je druga osoba.
Make America Great Britain Again

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

1 d

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

18 h

Podeli: