Dačić: DS nije upućen nikakav ultimatum

Izvor: Blic, 25.Maj.2012, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: DS nije upućen nikakav ultimatum

Lider socijalista Ivica Dačić izjavio je večeras Tanjugu da koalicija SPS-PUPS-JS smatra da razgovore o formiranju parlamentarne većine sa Demokratskom strankom treba što pre nastaviti i da ultimatumi nisu način za komuniciranje između stranaka.

Prema njegovim rečima, Demokratskoj stranci nije upućen nikakav ultimatum, kako prenose neki beogradski mediji.

"Nikakav ultimatum Demokratskoj stranci nije upućen, niti smatramo da je to način za komuniciranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << između stranaka" , poručio je lider socijalista.

On je ukazao da svaki "prazan hod" ostavlja mogućnost za svakojake kalkulacije i razlicita nagađanja i da se "političkim procesima mora upravljati da se ne bi pretvorili u stihiju".

"Demokratska stranka ima najveći broj mandata u ovoj koaliciji, samim tim i najveću odgovornost i logicno je da joj pripada mesto premijera, zato očekujem da ce dogovori o parlamentarnoj vecini uskoro biti nastavljeni", zaključio je Dačić.

Sutra ce biti odrzana sednica Predsednistva SPS, a u nedelju sednica Glavnog odbora SPS-a na temu daljeg delovanja SPS-a.

Povezane vesti: Nikolić: Ponudio sam Tadiću prijateljstvo, da se sastajemo kao nekada Nikolić: Tadić da odluči da li će biti premijer Dačić: Ako SNS i DS naprave vladu, SPS im želi "srećan put bez povratka" Dačić: Nećemo posredovati između SNS i DS Počinju ozbiljni pregovori: Kohabitacija ili vlada SPS-SNS
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Nismo postavili ultimatum

Izvor: B92, 25.Maj.2012

Beograd -- Lider socijalista Ivica Dačić izjavio je da koalicija SPS-PUPS-JS kaže da ultimatumi nisu način za komuniciranje između stranaka...Dačić je demantovao pisanje pojedinih medija da je Demokratskoj stranci upućen ultimatum da u roku od 24 časa odluči i saopšti predlog za mandatara....

Nastavak na B92...

Dačić: DS nije upućen nikakav ultimatum

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2012

BEOGRAD -..Lider socijalista Ivica Dačić izjavio je Tanjugu da koalicija SPS-PUPS-JS smatra da razgovore o formiranju parlamentarne većine sa Demokratskom strankom treba što pre nastaviti i da ultimatumi nisu način za komuniciranje između stranaka...Prema njegovim rečima, Demokratskoj stranci...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dačić: Nismo dali nikakav ultimatum DS-u

Izvor: Akter, 25.Maj.2012

Lider socijalista Ivica Dačić izjavio je da smatra da razgovore o formiranju parlamentarne većine sa DS-om treba nastaviti što pre, ali bez ultimatuma

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.