Raskinuli Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

Izvor: Blic, 16.Jun.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raskinuli Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

Poznati glumac Ivan Bosiljčić i mlada pevačica Jelena Tomašević više nisu u vezi. Iako se po gradskim kuloarima već neko vreme šuškalo da je ovaj par raskinuo, potvrda je čini se stigla tek pre dve večeri kada se Jelena nije pojavila u Domu sindikata, gde je Ivan imao svoj prvi koncert.



Ovaj par bio je u vezi nešto više od godinu dana, a njihova romansa otkrivena je nekoliko nedelja pre početka „Evrovizije” u Beogradu prošlog maja. Odmor >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su proveli zajedno u crnogorskom letovalištu Rafailovići, gde su primećeni kako uživaju u romantičnim šetnjama, a zatim su zajedno otputovali i na letovanje u Tunis.

Krajem prošle godine, pojavile su se prve glasine da je poznati par raskinuo jer zbog brojnih poslovnih obaveza nisu imali dovoljno vremena jedno za drugo, ali je sve ostalo samo na traču. Istina je da je u tom periodu Ivan bio veoma tražen zbog velike popularnosti serije „Ranjeni orao”, a Jelena zauzeta promocijom svog albuma prvenca.

U intervjuu koji je nedavno dao „Blicu”, Bosiljčić je na pitanje da li će se u publici na koncertu u Domu sindikata naći i Jelena, odgovorio: „Jelenu ne treba očekivati. Inače, trudiću se da privatno i poslovno ne mešam”, čime je donekle potvrdio priču o raskidu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raskinuli Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević!

Izvor: Svet, 17.Jun.2009, 04:37

Poznati glumac Ivan Bosiljčić i pop pevačica Jelena Tomašević više nisu u vezi. Iako se po gradskim kuloarima već neko vreme šuškalo da je ovaj par raskinuo..

Nastavak na Svet...

Raskinuli Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

Izvor: Mondo, 17.Jun.2009

Raskinuli glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.