Od sutra u Novoj banci isplata penzija korisnicima Fonda PIO

Izvor: Capital.ba, 08.Dec.2014, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra u Novoj banci isplata penzija korisnicima Fonda PIO

BANJALUKA, Korisnici prava Fonda PIO Republike Srpske koji su penziju primali posredstvom Bobar banke, odlukom Fonda, od sutra novembarsku penziju mogu preuzeti u Novoj banci. Svim penzionerima računi će biti otvoreni automatski, čime će biti evidentirani kao klijenti Nove banke, saopšteno je iz Nove banke. Isplata penzija za novembar vršiće se uz ličnu kartu, potvrdu o prebivalištu ili režijski račun koji glasi na korisnika penzije i posjedujuću punomoć za isplatu penzije >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << ukoliko penzioner ne dolazi lično. Za decembar, te svaki naredni mjesec, korisnici se mogu odlučiti za banku u kojoj će primati penziju. Ukoliko se odluče za korištenje usluga Nove banke, za isplatu decembarske penzije korisnici koji imaju opunomoćenike po penziji, obavezni su doći u Novu banku i dati punomoć po tekućem računu licu kojem se daje punomoć. Svi penzioneri u gradovima u kojima Nova banka nema poslovnice, novembarsku penziju će moći da podignu u najbližoj opštini u kojoj Banka ima poslovnicu. Sve naredne penzije moćiće podizati pomoću platnih kartica Nove banke na POS terminalima koje Nova banka ima u poštama, a kartice će biti izrađene do decembarske penzije. Više informacija građani mogu dobiti pozivom na besplatan info telefon 080050011.
Pogledaj vesti o: Isplata penzije,   Penzija

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RS: Novembarske penzije od sutra u Novoj banci

Izvor: Cafe.ba, 08.Dec.2014

Korisnici prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja koji su penziju primali posredstvom Bobar banke, novembarsku penziju mogu od sutra preuzeti u Novoj banci, a svim penzionerima računi će biti otvoreni automatski, čime će biti evidentirani kao njeni klijenti, saopšteno je iz Nove banke...Isplata...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.