Optužili suprugu Vlade Divca da je kolima ubila Luku Jovanovića!

Izvor: Večernje novosti, 15.Avg.2014, 03:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optužili suprugu Vlade Divca da je kolima ubila Luku Jovanovića!

ANA Divac je danas u javnosti osumnjičena kao neko ko je 25. jula na Brankovom mostu ubio Luku Jovanovića! Tim povodom supruga Vlade Divca oglasila se i na Tviteru, ukazujući na nepravdu i bol koje joj takve optužbe nanose. Naime, ona je večeras napisala: Ja vozim sivog,običnog minija. Eno mi ga u garaži u zgradi parkiran. A da li će se iko baviti onima koji su me ubicom nazvali? Bilo ko? Usledili su komentari kojima joj se pruža podrška, ali i Ani predlaže da se obrati pravosudnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << organima i tuži one koji su je oѕnačili kao ubicu mladića. Da podsetimo, Luku je pokosio auto „mini-moris kantrimen“, za čijim je volanom, kako je pokazala dosadašnja istraga bio srpski državljanin. Kako saznajemo, policiji još malo treba da bi se do kraja rasvetlio ovaj slučaj. U ovom trenutku, ispituje se da li je vlasnik vozila, najverovatnije sa italijanskim tablicama, u trenutku nesreće bio za volanom automobila. Od italijanske, ali i švajcarske policije zatraženi su podaci o vlasnicima ovog modela automobila, koji vode poreklo iz Srbije. Takođe, zatražene su i informacije o tome da li je neko od vlasnika ovakvih vozila, automobil prodao srpskom državljaninu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Snežana Divac reagovala: Ko će odgovarati za to što su mene nazvali ubicom?!

Izvor: Svet, 15.Avg.2014

Snežanu Anu Divac juče je jedan tabloid jasno označio kao krivca – ona je optužena da je 25. jula na Brankovom mostu ubila Luku Jovanovića! Tim povodom supruga Vlade Divca oglasila se i na Tviteru, ukazujući na nepravdu i bol koje joj takve optužbe nanose.. Naime, ona je sinoć napisala:. “Ja...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.