SMRT LUKE JOVANOVIĆA: Oglasila se Ana Divac!

Izvor: NaDlanu.com, 15.Avg.2014, 01:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRT LUKE JOVANOVIĆA: Oglasila se Ana Divac!

Povodom natpisa na pojedinim portalima da je ona udarila Luku Jovanovića svojim "kantrimenom", Snežana Ana Divac prokomentarisala je ove teške optužbe preko svog Twitter profila.

Koliko mrznje? I za koje pare neko moze da napise da sam JA ubica!!! Wau! Sta je to? Ladno napise da sam ubica! Da li je to dno ljudsko?

— Ana Divac (@AnaDivac) August 14, 2014

Nekoliko minuta kasnije, supruga Vlada >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Divca dodala je:

Ja vozim sivog,obicnog minija. Eno mi ga u garazi u zgradi parkiran. A da li ce se iko baviti onima koji su me ubicom nazvali? Bilo ko?

— Ana Divac (@AnaDivac) August 14, 2014

Pojedini portali večeras su objavili da je Snežana Ana Divac udarila "kantrimenom" Luku Jovanovića 25. jula na Brankovom mostu. Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je večeras da se steže obruč oko vozača "kantrimena" i da će policija vrlo brzo saznati ime vozača koji je udario Jovanovića, a potom pobegao sa mesta nesreće.

ND

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SMRT LUKE JOVANOVIĆA: Oglasila se Ana Divac!

Izvor: NaDlanu.com, 15.Avg.2014

Povodom natpisa na pojedinim portalima da je ona udarila Luku Jovanovića svojim "kantrimenom", Snežana Ana Divac prokomentarisala je ove teške optužbe preko svog Twitter profila. ..Pojedini portali večeras su objavili da je Snežana Ana Divac udarila "kantrimenom" Luku Jovanovića 25. jula na Brankovom...

Nastavak na NaDlanu.com...

Optužili suprugu Vlade Divca da je kolima ubila Luku Jovanovića!

Izvor: Večernje novosti, 15.Avg.2014

ANA Divac je danas u javnosti osumnjičena kao neko ko je 25. jula na Brankovom mostu ubio Luku Jovanovića! Tim povodom supruga Vlade Divca oglasila se i na Tviteru, ukazujući na nepravdu i bol koje joj takve optužbe nanose. Naime, ona je večeras napisala: Ja vozim sivog,običnog minija. Eno mi ga...

Nastavak na Večernje novosti...

ANA DIVAC: Ja sam vlasnik običnog minija sa USA tablicama

Izvor: Kurir, 15.Avg.2014

Policija je po službenoj dužnosti obavila proveru mog automobila. Zahtevam od policije i relevantnih institucija, da sa istom revnošću ispitaju ko stoji iza javno objavljenih neistina, navela je Snežana Divac..BEOGRAD - Tekst u Tabloidu da sam ja ubica, nije samo udar na mene i moju porodicu, već...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.