Napadačima sa Bir festa ukupno 14 godina i pet meseci zatvora

Izvor: Blic, 29.Maj.2012, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadačima sa "Bir festa" ukupno 14 godina i pet meseci zatvora

Ljubomir Trifunović (20), Jovan Jeremić (22), Aleksandar Radović (22) pred Višim sudom u Beogradu proglašeni su krivim za napad na više posetilaca na beogradskom "Bir festu" 2011. u Beogradu.

Ljubomir Trifunović osuđen je na sedam godina zatvora, Jovan Jeremić na pet godina i devet meseci zbog nanošenja teških i lakih povreda posetiocima manifestacije, dok je Aleksandar Radović osuđen na osam meseci zatvora za učestvovanje u tuči.

Nakon izricanja presude sudija je doneo rešenje da se Trifunović i Jeremić puste na slobodu iz pritvora, do njene pravosnažnosti.
Pogledaj vesti o: Beer fest

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sedam godina zatvora za krvavi pir na Bir Festu

Izvor: medio.rs, 29.Maj.2012

Sedam godina zatvora dobio je Ljubomir Trifunović (20) iz Beograda zbog nanošenja teških i lakih telesnih povreda na prošlogodišnjem Bir Festu.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.