IZBODEN MLADIĆ U KRALJEVU: Grupa muškaraca ga jurila kroz grad, prolaznici sve gledali

Izvor: Kurir, 23.Apr.2015, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBODEN MLADIĆ U KRALJEVU: Grupa muškaraca ga jurila kroz grad, prolaznici sve gledali

Nakon ranjavanja, grupa napadača se gotovo mirno povukla sa lica mesta

KRALJEVO - Muškarac star oko 20 godina izboden je nožem oko 14 časova Ulici Milana Toplice, u pešačkoj zoni, između pozorišta i muzičke škole u Kraljevu! Grupa od 4-5 mlađim muškaraca izbola je mladića naočigleg desetine prolaznika.

Kako su za “Kraljevo Online” rekli očevici događaja, grupa od 4-5 mladića je šestog jurila oko Trga Srpskih ratnika, a potom sustigla u ulici >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Milana Toplice, iza restorana Pariz u pešaškoj zoni između ulaza u pozorište i Muzičku školu. Nakon kraće tuče mladić je izboden nožem u predelu leđa.

Nakon ranjavanja, grupa napadača se gotovo mirno povukla sa lica mesta a povređeni mladić je krvareći otrčao polukrugom pored Tursitičke organizacije Kraljeva.

Čitav događaj zaprepašćeno je gledalo više desetina Kraljevčana koji su bili na trgu. Mesto ranjavanja obezbeđuje policija.

(Kraljevo Online)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRALJEVO: Uhapšena sva tri napadača na mladića (21)

Izvor: Kurir, 24.Apr.2015, 15:46

KRALJEVO - Kraljevačka policija uhapsila je i zadržala do 48 sati Kraljevčane S.T. (22), N.Z. (21) i I.R. (18), zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda u saizvršilaštvu, saopštila je Policijska uprava tog grada...Sumnja se da su S.T, N.Z. i I.R. juče, u Ulici Toplice...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.