KRALJEVO: Uhapšena sva tri napadača na mladića (21)

Izvor: Kurir, 24.Apr.2015, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRALJEVO: Uhapšena sva tri napadača na mladića (21)

KRALJEVO - Kraljevačka policija uhapsila je i zadržala do 48 sati Kraljevčane S.T. (22), N.Z. (21) i I.R. (18), zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda u saizvršilaštvu, saopštila je Policijska uprava tog grada.

Sumnja se da su S.T, N.Z. i I.R. juče, u Ulici Toplice Milana u Kraljevu, upotrebom fizičke sile, palicom i nožem, naneli teške telesne povrede dvadesetjednogodišnjem mladiću.

Pripadnici kriminalističke policije su izvršili >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << uviđaj i preduzeli mere na rasvetljavanju ovog krivičnog dela.

Mladić iz Kraljeva P.U. (22), koji je juče operisan u kraljevačkoj bolnici nakon što ga je grupa mladića izbola u centru grada, u stabilnom je stanju i van životne opasnosti, potvrdio je ranije danas Tanjugu direktor Opšte bolnice Zoran Mrvić.

"Hitna pomoć je po mladića došla kada je već pao na ulici. Mladić je u bolnicu primljen u hemoragičnom šoku s krvarenjem, imao je višestruke povrede nožem u zadnjem delu leđa i trbuha. Zaustavili smo krvarenje, on je sada stabilno i zbrinut je na Odeljenju intenzivne nege", rekao je Mrvić.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.