Euleks: Pritvor za tri osumnjičena na Kosovu

Izvor: S media, 06.Okt.2011, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euleks: Pritvor za tri osumnjičena na Kosovu

Sudija Euleksa odredio pritvor za tri osobe osumnjičene da su učestvovale u malverzacijama prilikom nabavki za policiju Kosova, saopštio Euleks.

Sudija Euleksa u Okružnom sudu u Prištini odredio je danas pritvor za tri osobe osumnjičene da su učestvovale u proneveri novca tokom nabavki za Policiju Kosova, saopštio je danas Euleks.

Kako se navodi u saopštenju, jednomesečni sudski pritvor odredjen je za dve osobe, dok će treća mesec >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dana provesti u kućnom pritvoru.

KP obavlja uviđaj na mestu sukoba Kfora i Srba

Kosovska policija nabavlja helikoptere

Ešton: Nismo zadovoljni akcijom kosovske policije

Na Kosovu je u tom slučaju juče uhapšeno šest ljudi. Pretresi su izvršeni i u Nemačkoj.

Posle ispitivanja dve osobe su puštene, a jedna je zadržana u policijskom zadržavanju.

Sumnja se da je u spornim nabavkama kosovski budžet oštećen za milione evra.

- Jučerašnju operaciju u potpunosti je podržao ministar unutrašnjih poslova i Kosovske policije, čija je bliska saradnja od neprocenjive vrednosti i koja ostaje presudan deo etape u borbi protiv ovakvih krivičnih dela - navodi se u saopštenju.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Pritvor zbog malverzacija na Kosovu

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Okt.2011

Sudija Euleksa odredio je danas pritvor za tri osobe osumnjičene da su učestvovale u proneveri novca tokom nabavki za Policiju Kosova, saopštila je misija Evropske unije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.