Dragiša Binić: Ni dinara nisam dobio od prodaje Obradovića Lokomotivi, u Obiliću sam bio volonter

Izvor: Blic, 26.Dec.2012, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragiša Binić: Ni dinara nisam dobio od prodaje Obradovića "Lokomotivi", u "Obiliću" sam bio volonter

Bivši funkcioner FK "Obilić" Dragiša Binić je na današnjem suđenju rekao da nema nikakve veze sa transferima fudbalera Milana Obradovića u moskovsku "Lokomotivu" i da nikad nije potpisivao bilo kakve upute za isplatu novca. "Bio sam samo u teoriji direktor kluba, o svemu je odlučivao klub i Upravni odbor", rekao je Binić na suđenju povodom optužbi za nezakonitu prodaju fudbalera "Obilića" Milana Obradovića "Lokomotivi" iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Moskve.

- Tamo sam radio kao volonter, bez dinara. Moje je bilo da sačekam Ruse i da ih uputim u transfer. Sve ostalo radi klub. Dinara nisam imao od prodaje Obradovića - rekao je Binić.

Odbranu je izneo i drugooptuženi Jovan Dimitrijević, koji je rekao takođe da nema nikakve veze sa prodajom fudbalera, jer je tada bio na odmoru u Turskoj.

Potpis ili dečja žvrljotina?

- Taj potpis na nalogu za prenos novca iz banke, koji sam navodno potpisao, je neka žvrljotina deteta koje crta talase i nije moj potpis. Oboleo sam za vreme ovog suđenja i nemam priliku da se zaposlim - rekao je Dimitrijević.

Sledeće ročište je zakazano za 22. februar, kada će biti saslušani fudbaler Milan Obradović, pravnik kluba Dragan Krgović i fudbalski menadžer Dejan Joksimović.

Sud će razmotriti da li će kao svedoka pozvati Svetlanu Ražnatović, koja je u to vreme bila predsednik kluba i njenu sestru Lidiju Ocokoljić.

Dragiša Binić izbegao da ga policija privede Dragiša Binić: Ne razumem kako je oštećen "Obilić" i njegov gazda Ceca

Povezane vesti: Suđenje Biniću i Dimitrijeviću odloženo za 20. novembar Danas počinje suđenje Biniću i Dimitrijeviću Dragiša Binić: Ne razumem kako je oštećen "Obilić" i njegov gazda Ceca Sutra se nastavlja suđenje Ražnatovićevoj i Ocokoljiću Dragiša Binić 3. jula na optuženičkoj klupi

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Binić: Za sve se pitala Ceca

Izvor: B92, 26.Dec.2012

Beograd -- Bivši funkcioneri FK "Obilić" Dragiša Binić i Jovan Dimitrijević rekli na suđenju da nijedna finansijska transakcija nije mogla da se izvrši bez Ražnatovićeve...Oni su, na današnjem ročištu, negirali optužbe za nezakonitu prodaju fudbalera Milana Obradovića "Lokomotivi" iz Moskve...

Nastavak na B92...

Dragiša Binić: Ni dinara nisam dobio od prodaje Obradovića, u "Obiliću" sam bio volonter

Izvor: Blic, 26.Dec.2012

Bivši funkcioner FK "Obilić" Dragiša Binić je na današnjem suđenju rekao da nema nikakve veze sa transferima fudbalera Milana Obradovića u moskovsku "Lokomotivu" i da nikad nije potpisivao bilo kakve upute za isplatu novca. "Bio sam samo u teoriji direktor kluba, o svemu je odlučivao klub i Upravni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.