Putin je prihvatio Vučićevu molbu o povoljnijem snabdevanju gasom

Izvor: Blic, 05.Nov.2014, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin je prihvatio Vučićevu molbu o povoljnijem snabdevanju gasom

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras telefonom sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom.

Dvojica sagovornika dogovorili su način saradnje po svim pitanjima vezanim za isporuke ruskog gasa Srbiji, modelu isplate dugova, a predsednik Putin je prihvatio Vučićevu molbu o povoljnijem načinu snabdevanja gasom tri velika srpska hemijska kombinata.

Premijer Vučić i predsednik Putin dogovorili su se da ostanu u redovnom kontaktu kako bi na partnerskim i prijateljskim osnovama rešavali sva pitanja od zajedničkog interesa.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin prihvatio Vučićevu molbu!

Izvor: Mondo, 05.Nov.2014

Premijer Srbije Aleksandar Vučić i ruski predsednik Vladimir Putin u telefonskom razgovoru dogovorili su način saradnje po svim pitanjima oko isporuke ruskog gasa Srbiji i model isplate dugova...Foto: AP Photo/Darko Vojinovic..Predsednik Putin je prihvatio molbu premijera Vučića o povoljnijem načinu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.