Instagram briše lažne naloge

Izvor: ITsvet.com, 21.Dec.2014, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Instagram briše lažne naloge

Instagram je još ranije najavio da će početi sa brisanjem neaktivnih, lažnih i spamerskih naloga u toku ovog meseca, a korisnici su veoma zadovoljni ovom odlukom i načinom na koji se ona sprovodi. Međutim, oni kojima to ne ide u prilog jesu razni izvođači koji će izgubiti veliki broj pratilaca. Jedan od najteže pogođenih ovog odlukom jeste Justin Bieber budući da je Belieber nalog izgubio 3.5 miliona članova, navodi se u saopštenju izdatom od strane softverskog programera Zach-a Allia. Ariana Grnade je izgubila 1.5 miliona pratilaca a Kim Kardashian 1.3 miliona lažnih fanova.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Instagram deaktivirao spam naloge

Izvor: B92, 21.Dec.2014

Instagram, popularni servis za deljenje fotografija, kompletirao je deaktivaciju miliona naloga koji su označeni kao spam, što je razbesnelo brojne legitimne korisnike ove društvene mreže, koji su ostali bez velikog broja pratilaca...Ovo svojevrsno čišćenje sajta je dobilo naziv "Instagram Rapture",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.