Epson obeležava 70 godina postojanja

Izvor: ITsvet.com, 23.Maj.2012, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Epson obeležava 70 godina postojanja

Seiko Epson korporacija, poznatija kao Epson, proslavlja svoj 70. rođendan. Epsonov put započet je 1942. godine osnivanjem kompanije za proizvodnju delova za satove pod nazivom Daiva Kogjo u gradu Suva koji se nalazi u prefekturi Nagano u Japanu. Ova kompanija započela je sa radom sa samo devet zaposlenih u modifikovanom magacinu koji je prethodno služio za skladištenje začina miso. Tokom ovih 70 godina i kroz mnoge promene u stavovima i životnom stilu, Epson je nastavio da stvara proizvode koji obogaćuju živote ljudi i nude velike pogodnosti, uz nepokolebljivu predanost filozofiji monozukuri, koja se prevodi kao umetnost i nauka proizvodnje.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Epson obeležava 70 godina postojanja

Izvor: PCAxe.com, 24.Maj.2012, 13:27

Kompanija Epson, jedna od najvećih kompanija za proizvodnju kancelarijskih uređaja i uređaja za prikaz slike, nedavno je proslavila svoj 70-ti rođendan. Epson korporaciju (osnovanu u Japanu) čini više od 75.000 zaposlenih u 97 kompanija širom sveta, a sve je počelo u gradu Suva, japanske profekture...

Nastavak na PCAxe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.