Izvor: 025info.rs, 11.Jul.2017, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobodan Bačić ponovo na klupi OFK Odžaka

Novi šef struke fudbalera Odžaka je Slobodan Bačić. On će tako ponovo sesti na trenersku klupu tima koji će se nakon ispadanja iz Prve Telekom lige Srbije takmičiti u Srpskoj ligi - grupa Vojvodina. Pripreme za novu takmičarsku sezonu OFK Odžaci sa novim trenerom počinje u sredu, 12. jula. Uprava kluba želi da napravi ekipu koja će igrati zapaženu ulogu u Srpskoj ligi, a za klub je verovatno najveći dobitak to što će generalni sponzor Milojko Erić i dalje biti uz tim.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Povratnici garantuju mirniju sezonu, apatinska Mladost počela pripreme za narednu sezonu (FOTO)

Izvor: 025info.rs, 11.Jul.2017

Na stadionu kraj Dunava u Apatinu održana je prozivka fudbalera Mladosti i održan je prvi trening tima u pripremi za novu takmičarku sezonu. Mladost je sezonu 2016/2017. završila na 14. mestu Vojvođanske lige - grupa Sever, sa bodom više od petnaestoplasiranog Vrbasa koji je ispao u Područnu ligu....

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.