Vulin i Ilijadis o sednici vlada u Solunu, Kosovu i migrantima

Izvor: Večernje novosti, 21.Feb.2017, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin i Ilijadis o sednici vlada u Solunu, Kosovu i migrantima

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije, Aleksandar Vulin i ambasador Grčke u Beogradu Ilijas Ilijadis razgovarali su danas o predstojećoj zajedničkoj sednici Vlada Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije, Aleksandar Vulin i ambasador Grčke u Beogradu Ilijas Ilijadis razgovarali su danas o predstojećoj zajedničkoj sednici Vlada, koja će se na proleće >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << biti održana u Solunu, saopštilo je Ministarstvo. Kako se navodi, u Solunu će biti potpisana dva sporazuma - o socijalnom osiguranju i o zaštiti vojnih memorijala. Vulin je zahvalio ambasadoru na podršci Grčke Srbiji u vezi sa statusom Kosova kao sastavnog dela Srbije. i zatražio podršku na sledećem glasanju u Unesko o uahtevu Kosova da bude primljeno u članstvo. Ambasador je rekao da Grčka ne priznaje Kosovo i da se njen stav zasniva na poštovanju međunarodnog prava. Vulin i Ilijadis su izrazili zabrinutost zbog migrantske krize i ocenili da je potreban jedinstven, evropski pristup.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vulin i Ilijadis o sednici vlada u Solunu, Kosovu i migrantima

Izvor: Blic, 21.Feb.2017

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije, Aleksandar Vulin i ambasador Grčke u Beogradu Ilijas Ilijadis razgovarali su danas o predstojećoj zajedničkoj sednici Vlada, koja će se na proleće biti održana u Solunu, saopštilo je Ministarstvo...Kako se navodi, u Solunu će...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.