VIVA TRAVEL : Halkidiki family day – popusti i poklon putovanje!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jun.2016, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIVA TRAVEL : Halkidiki family day – popusti i poklon putovanje!

Foto: Promo/Viva Travel

Osluškujući vaše želje, Viva travel agencija organizuje Halkidiki Family day koji će se realizovati u subotu, 2.jula, u poslovnicama u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, od 10 do 16h. Ovim povodom, Viva travel na već snižene cene odobrava dodatni popust za pomenute destinacije, za koje važi i akcija GRATIS smeštaj za jedno ili dvoje dece do 12 godina.

I to nije sve! Pored izuzetnih popusta za Halkidiki, u agenciji VIVA poklanjaju letovanje za dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << osobe u jednom od letovališta ovog grčkog poluostrva.

Naravno, ove subote, kao i ostalim danima, važe ULTRA LAST MINUTE ponude za avionske i autobuske aranžmane u Grčkoj.

TASOS / autobus, 10 noći / polazak 11.07. / od 135 € (- 30% popusta)

OLYMPIC BEACH / autobus, 10 noći / polazak 13.07. / od 179 € (- 40% popusta)

LEPTOKARIA / autobus, 10 noći / plazak 13.07. / od 139 € (- 30% popusta)

Grčke plaže su nadaleko poznate kao najlepše. Veliki je izbor letovališta kako kopnenog tako I ostrvskog dela.

Foto: Promo/Viva Travel

Informišite se i ovom prilikom o letovalištima i smeštaju koji svake godine pomera standarde. Nešto što se samo po sebi izdvaja su svakako biseri Jonskog mora za koje imaju autobuske i avionske aranžmane. Pravo iznenađenje su cene avionskih aranžmana za Krf, Pargu, Lefkadu, a malo dalje i Kefaloniju i Skiatos.

Foto: Promo/Viva Travel

Temperamentni, nepredvidivi popusti važe i za Siciiju, avionom i autobusom. Mnoge ljubitelje aktivnijeg odmora obradovaće informacija da se za polazak 06. Juna odobrava popust od čak 80 evra po osobi, a za 13. jul 50 evra, kada je u pitanju autobuski aranžman na Siciliji. Ni avionski aranžman ne zaostaje, pa je rezervisan popust za termin 11.-21.07.

Foto: Promo/Viva Travel

Ne planirajte ništa ove subote. Svratite do Viva travel agencije, zabavite se i, ne zaboravite, druženje sa Vivom uvek se završi dobrim putovanjem!

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.