Srbija savladala i Grčku

Izvor: TV Arena Sport, 28.Jun.2016, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija savladala i Grčku

Košarkaška reprezentacija Srbije upiala je i treću pobedu u sklopu priprema za Olimpijski kvalifikacioni turnir u Beogradu. Nakon dva trijumfa nad Francuzima večeras je pala i Grčka.

Na kraju je ostvarena ubedljiva pobeda, treća u isto toliko pripremnih duela. Na ovoj utakmici je u dresu reprezentacije debitovali su i talentovani košarkaš Crvene zvezde Marko Gudurić, kao i igrač Mega Leksa Rade Zagorac. >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport <<

Blistao je Nikola Jokić sa 20 poena i 5 skokova, Teodosić je dodao 16 poena uz 3 asistencije, a Raduljica je uz 14 poena imao 2 skoka. Na drugoj strani, Atetokunbo je ubacio 14, a Perperoglu 12 poena.

Kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Riju počinje 4. jula, kada se naš tim sastaje sa Portorikom, dok će 6. jula protivnik Srbije biti Angola.

Polufinala su zakazana za 8. jul, dok se finalna utakmica igra 9. jula. Na Olimpijske igre će se kvalifikovati samo pobednik turnira.

Ekipa Aleksandra Đorđevića imala je na početku utakmice problema sa veoma kvalitetnim sastavom Grčke, a ono što raduje je da je Srbija igrala sve bolje što je meč više odmicao.

Na kraju je ostvarena ubedljiva pobeda, treća u isto toliko pripremnih duela. Na ovoj utakmici je u dresu reprezentacije debitovali su i talentovani košarkaš Crvene zvezde Marko Gudurić, kao i igrač Mega Leksa Rade Zagorac.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa

Posetite naše stranice na društvenim mrežama Facebook  i Twitter

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.