Ranijeri novi selektor Grčke

Izvor: Beta, 25.Jul.2014, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranijeri novi selektor Grčke

BEOGRAD, 25. jula 2014. (Beta) - Italijanski trener Klaudio Ranijeri imenovan je u petak za novog selektora fudbalske reprezentacije Grčke.

"Klaudio Ranijeri je potpisao ugovor na dve godine sa Fudbalskim savezom Grčke i novi je selektor nacionalnog tima. Očekujemo da će italijanski trener, koji je vodio veliki broj evropskih klubova, odvesti reprezentaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << na Evropsko prvenstvo 2016", navodi se u saopštenju Saveza.

Ranijeri, koji u svojoj karijeri nikada sa klupe nije predvodio nijednu reprezentaciju, do sada je trenirao, izmedju ostalih, Napoli, Fjorentinu, Valensiju, Atletiko Madrid, Čelsi, Parmu, Juventus, Romu, Inter i Monako.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ranijeri zaplovio u selektorske vode

Izvor: Sportal.rs, 25.Jul.2014

Italijanski trener Klaudio Ranijeri imenovan je u petak za novog selektora fudbalske reprezentacije Grčke. Nekadašnji strateg Juventusa, Rome i mnogih drugih klubova već izvesno vreme bio je u fokusu čelnika grčkog saveza, a dogovor je konačno ozvaničen u petak.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.