Izvor: Blic, 04.Maj.2015, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrijte Sivotu uz Superodmor za samo 162 evra

Ukoliko još niste odlučili gde ćete za letovanje, iskoristite specijalnu ponudu koju je za vas pripremio portal "Superodmor.rs" - letovanje na Sivoti, skrivenom malom raju u Grčkoj, za samo 162 evra po osobi.

Po ovoj ceni putovaće samo oni koji danas, preko portala Superodmor.rs rezervišu ovo putovanje. Polazak je 6.jula, a aranžman obuhvata deset noćenja i autobuski prevoz

Sivota se nalazi naspram ostrva Krfa, na putu za Pargu. Predstavlja mali skriveni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << raj u Grčkoj, a ime je dobilo po bitci koja se odigrala oko 433 godine pne. Ovo je malo mesto broji oko 3.000 stanovnika.

Više informacija o ponudi pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.