Otkrijte Lefkadu, grčko ostrvo idealno za noćni provod

Izvor: Blic, 03.Jun.2015, 07:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrijte Lefkadu, grčko ostrvo idealno za noćni provod

Ukoliko želite da izbegnete gužvu na plaži u špicu sezone i letovanje u Grčkoj provedete u junu, onda je današnja ponuda portala Superodmor.rs idealna za vas.

Rezervišite dana na portalu Superodmor.rs aranžman od 6. juna na Lefkadi u vili Spiros i deset noćenja platićete s popustom 75 evra, umesto regularne cene od 95 evra.

Ostrvo Lefkada četvrto je po veličini Jonskih ostrva, posle Zakintosa, Kefalonije i Krfa. Most preko kanala povezuje ostrvo sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kopnenom Grčkom i počinje baš u glavnom gradu Lefkada, a autobuski prevoz povezuje grad sa svim letovalištima i plažama na ostrvu. Najinteresantnija mesta su Lefkada, Nidri, Vasiliki, Agios Nikitas, Kalamaci, Sivota. Plaže Lefkade su prekrivene peskom i sa kristalno čistom plavom vodom, a popularne su i među ljubiteljima surfa i ronjenja.

Najlepša plaža je Porto Kaciki, svetski poznata, peščana i opkoljena strmim kamenim liticama. Do plaže se dolazi stepenicama niz liticu na čijem vrhu se nalazi parking i restoran.

Više informacija možete pročitati ovde.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.