Niški Delfini ponovo uspešni

Izvor: RadioCity.rs, 24.Apr.2014, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški "Delfini" ponovo uspešni

Takmičari Plivačkog akademskog kluba za osobe sa invaliditetom „Delfin“ iz Niša imali su odličan nastup na nedavno održanom međunarodnom plivačkom mitingu u Nausi u  Grčkoj. Četvorica plivača vratila su se sa čak devet odličja.
Miting u Nausi je veoma prestižan pošto su na njemu odmerili snage brojni osvajači medalja sa paraolimpijskih igara, evropskih i svetskih prvenstava. Nadmetali su se plivači iz >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << Grčke, Crne Gore, Turske i Srbije.

Najuspeššniji među njima, Marko Vulić osvojio je tri zlatne medalje u kategorijama 100 slobodno,100 prsno i 100 delfin. Pored Marka medaljama su se okitili i Miloš Stoiljković (zlatnim na 50 i 100 metara slobodno i srebrom na 50 leđno), Miljan Cekić (zlatom na 50 slobodno i srebrnom na 50 leđno). Član državnog tima Nemanja Tadić isplivao je svoja najbolja vremena ali su ona bila dovoljna samo za bronzanu medalju na 100 metara slobodno u kategoriji C9 u kojoj se takmiči.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niški "Delfini" u plivačkom kampu u Turskoj

Izvor: RadioCity.rs, 24.Apr.2014

Na kampu je bilo prisutno 30 plivača iz Bugarske, Grčke, Srbije i Turske. Među njima su bili i niški "Delfini", Bojan Stamenković, Marko Vulić, Vladimir Jovanović i Mladen Petković.. Kako je za portal gradjanin.rs izjavio jedan od trenera niških plivača, Bojan Jorgić, plivači su sedam...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.