Izvor: Njuz.net, 28.Jul.2015, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirko Alvirović otkrio da se puštanjem SAT Patrole unazad dobija put od Grčke do Srbije

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 28. jul 2015, (Njuz) – Mirko Alvirović, urednik emisije SAT, otkrio je danas svima koji se spremaju za letovanje u Grčkoj da puštanjem SAT Patrole unazad mogu videti kako izgleda put od te države do Srbije.
On je u izjavi za Njuz naveo da je veliki broj gledalaca emisije tražio od njega da se u svojim patrolama pozabavi i povratkom iz Grčke, odnosno detaljima koji nakon letovanja čekaju naše turiste na >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << putu do kuće.
– Mnogi su nam se žalili da su imali problema pri povratku iz Grčke, da nisu bili sigurni koje znakove treba da prate i da su išli okolnim putevima, kroz gradove, umesto autoputem jer nisu imali adekvatne informacije. Zbog toga je naša ekipa rešila da pomogne svima koji se vraćaju sa letovanja i da im otkrije da ako puste SAT Patrolu unazad mogu da saznaju šta ih sve čeka na povratku sa letovanja – objasnio je Alvirović.
– Ono što moram da napomenem i što će mnogo značiti našim turistima je da sva upozorenja i obaveštenja koja važe na putu do Grčke važe i na putu ka Srbiji samo obrnutim redosledom. Zbog toga je veoma važno da znaju da pauzu u Predejanima neće praviti na početku, već na kraju puta – rekao je on.
Alvirović je napomenuo da će, kako bi srpskim turistima olakšao povratak, uskoro sa svojom ekipom snimiti SAT Patrolu o povratku iz Grčke u Srbiju pomoću gledanja SAT Patrole unazad.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.