Letujte u Vrasni i uštedite uz Supeodmor

Izvor: Blic, 30.Jul.2015, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letujte u Vrasni i uštedite uz Supeodmor

Portal "Superodmor.rs" je za sve svoje posetioce danas pripremio primamljivu ponudu za letovanje u grčkom letovalištu Vrasna. Ukoliko danas rezervišete ovo putovanje, možete ostvariti popust, pa će vas desetodnevni boravak koštati samo 187 eura po osobi.

Putovanje se može rezervisati preko portala Superodmor.rs, a u cenu sa popustom od 25 eura uključeno je deset noćenja i autobuski prevoz. Polazak je predviđen za 11. avgust.

Vrasna je mali grad u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Grčkoj, udaljen oko 80 kilometara od Soluna i oko šest kilometara od gradića Stavrosa. Smešten na obalama Egejskog mora, u regiji Svetog Đorđa, na udaljenosti od samo jedan kilometar, nalaze se mala turistička mesta Vrasna Paralia i Nea Vrasna.

Ovo mesto odlikuje se relativno novim kućama, širokim ulicama, urađenim kejom i peščanom plažom. Obala je godinama nagrađivana "plavom zastavom" Evropske unije i Mediterana.

Sve u ovom malom turističkom mestu posvećeno je opuštanju: kafići, restorani, taverne, pa zbog toga Vrasna i nosi epitet idealnog mesta za porodični odmor.

Više informacija možete pronaći OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.