Letovanje u Polihronu za samo 185 evra

Izvor: Blic, 31.Jul.2014, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letovanje u Polihronu za samo 185 evra

Ukoliko možete brzo da se organizujete, i na letovanje krenete već za petnaet dana, portal "Superodmor.rs" je za Vas pripremio specijalnu ponudu - deset noćenja u letovalištu Polihrono u Grčkoj i autobuski prevoz po ceni od 185 evra po osobi.

Ukoliko danas rezervišete ovaj aranžman preko portala "Superodmor.rs" ostvarićete popust od 25 evra po osobi. Polazak je predviđen za 14. avgust, a smeštaj je u vili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Mary II".

Vila se nalazi u centralnom delu grada, a od plaže je odaljena samo tridesetak metara.

Polihrono se nalazi na oko stotinak kilometra jugoistočno od Soluna, i smešten je u kristalno čistom zalivu Toroneos, okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom.

Mesto je posebno pogodno za porodice sa decom zbog plaža sa postepenim ulaskom u vodu. Na plaži postoji mogućnost iznajmljivanja suncobrana i ležaljki kao i velika ponuda za bavljenje sportovima na vodi.

Više informacija o ovom aranžmanu možete pogledati OVDE.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.