KURC: Austrija će u narednim mesecima zatvoriti granicu!

Izvor: Kurir, 12.Feb.2016, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KURC: Austrija će u narednim mesecima zatvoriti granicu!

SKOPLJE - Austrija je danas poručila Makedoniji da bude spremna da "potpuno zaustavi" priliv izbeglica duž svoje južne granice sa Grčkom, upozorivši da će najverovatnije Beč uraditi isto na svojim granicama narednih meseci.

"Najverovatnije u narednim mesecima broj izbeglica će dostići naš maksimum i Austrija će morati da zaustavi migrante na svojoj granici", rekao je austrijski ministar spoljnih poslova >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Sebastijan Kurc tokom posete Skoplju.

Securing Greek-Macedon. border essential to reduce refugee flow.Had good talk w @NikolaPoposki.We stand ready to help w police or military!

Kurc je istakao da Makedonija "mora da bude spremna da u potpunosti zaustavi ulazak migranata na svojim granicama", preneo je Rojters.

Autor: Tanjug,Foto: Reuters

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.