Izvor: Nezavisne Novine, 21.Okt.2016, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grci vole Severinu: "Tarapana" na grčki način (VIDEO)

Popularna "Tarapana", jedan od najvećih Severininih hitova, dobila je grčku verziju u izvođenju mladog grčkog pjevača Konstantinosa Koufosa.

Autor muzike za Severininu i Konstantinosovu verziju "Tarapane" je beogradski kompozitor Dušan Bačić, jedan od najvećih hitmejkera na ovim prostorima, zaslužan za brojne hitove Nede Ukraden, Severine, Jelene Rozge, Učiteljica i drugih izvođača, a tekst za grčku verziju koja se zove "Ta Potiria Mas Psila" napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je Konstantinos Koufos.

Da se i Grcima sviđa ova pjesma, najbolje govori podatak kako je grčka verzija "Tarapane" u samo dva dana na YouTubeu pogledana gotovo 300 hiljada puta.

Koja vam je verzija "Tarapane" bolja, Severinina ili Konstatinosova?

(Večernji.hr)
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Slavu duguje Severini: Grci "poludeli" za njenim pesmama (VIDEO)

Izvor: B92, 22.Okt.2016, 11:14

Jedan od najvećih Severininih hitova dobio je svoju grčku verziju u izvođenju mladog pevača Konstantina Kufosa...Za samo tri dana grčka verzija „Tarapane“ odgledana je na Jutjubu više od 400 hiljada puta...Inače, isti pevač se u Grčkoj proslavio obradom hita „Uno Momento“ koja je u njihovoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.