Da li vam se sviđa logo Fajnal fora?

Izvor: Mondo, 24.Nov.2014, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li vam se sviđa logo Fajnal fora?

Domaćin završnice elitnog kontinentalnog takmičenja biće Madrid, od 15. do 17. maja.

Foto: euroleague.net

Evroliga je bila zadovoljna radom grčke dizajnerske firme "Designers United", pa joj je šestu godinu zaredom poverila zadatak izrade vizuelnog identiteta Fajnal for turnira.

Grci su se ovog puta odlučili za preplitanje slova "M", koje označava grad Madrid i mrežice >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koša, čiji jedan deo obrazuje slovo "W", kao početak reči "winning" (pobediti).

Slogan je "Win in Madrid", što će biti cilj i želja sve četiri ekipe, koje prebrode grupnu fazu Evrolige, Top 16 i zatim četvrtfinale plej-ofa, koje se igra do tri pobede.



Mečevi za titulu prvaka Evrope biće odigrani u "Barclayard centru", kapaciteta 13.000 mesta, gde je letos reprezentacija Srbije osvojila srebrnu medalju na Mundobasketu.

Srpski predstavnik, Crvena zvezda Telekom, za sada je na dobrom putu da se plasira u Top 16. Ima skor 3-3 i u sedmom kolu u četvrtak dočekuje litvanski Neptunas.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.