Baždarević objavio spisak igrača za meč sa Grčkom

Izvor: Blic, 26.Maj.2017, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baždarević objavio spisak igrača za meč sa Grčkom

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine u fudbalu, Mehmed Baždarević, objavio je spisak igrača na koje će računati u predstojećem kvalifikacijom meču za plasman na Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Protivnik Zmajeva biće reprezentacija Grčke, a susret se igra 9. juna na Bilinom polju u Zenici.

Baždarević računa na 31 igrača, koji se nalaze na proširenom spisku. Podsećamo, rezultat prvog susreta između ove dve selekcije na Pireju bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 1:1.

Na proširenom spisku nalaze se i četiri fudbalera iz Premijer lige Bosne i Hercegovine. Haris Duljević, fudbaler Sarajeva. Poziv je dobio i Tomislav Tomić, fudbaler Zrinjskog ali i Dino Beširević iz Radnika, kao i Miroslav Stevanović iz Željezničara.

Na spisku nema Emira Spahića, koji nema kluba, a povratnik u reprezentaciju je i Haris Medunjanin, koji fudbalski hleb sada zarađuje u SAD.

Spisak

Golmani: Asmir Begović (Čelsi, Engleska), Ibrahim Šehić (Karabag, Azerbejdžan), Kenan Pirić (Zrinjski); odbrana: Emir Bičakčić (Hofenhajm, Njemačka), Ognjen Vranješ (AEK, Grčka), Dario Đumić (NEC Najmehen, Holandija), Edin Cocalić (Mehelen, Belgija), Toni Šunjić (Palermo, Italija), Ervin Zukanović (Atalanta, Italija), Samir Memišević (Groningen, Holandija), Daniel Pavlović (Sampdorija, Italija); vezni red: Senad Lulić (Lacio, Italija), Miralem Pjanić (Juventus, Italija), Sanjin Prcić (Ren, Francuska), Muhamed Bešić (Everton, Engleska), Mato Jajalo (Palermo, Italija), Gojko Cimirot (PAOK, Grčka), Rade Krunić (Empoli, Italija), Edin Višća (Istanbul BB, Turska), Avdija Vršajević (Osmanlispor, Turska), Danijel Milićević (Gent, Belgija), Haris Medunjanin (Filadelfija, SAD), Miroslav Stevanović (Željezničar); napad: Vedad Ibišević (Herta, Njemačka), Riad Bajić (Konjaspor, Turska), Armin Hodžić (Dinamo, Hrvatska), Kenan Kodro (Osasuna, Španija) i Edin Džeko (Roma, Italija).
Pogledaj vesti o: Grčka,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Baždarević pred Grčku: Sudbina je u našim rukama

Izvor: B92, 26.Maj.2017

BiH dočekuju 9. juna Grčku u možda i ključnom meču u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a selektor Mehmed Baždarević smatra da je sudbina u njihovim rukama...Na polovini kvalifikacija za Mundijal u Rusiji "Zmajevi" su treći u Grupi H sa deset bodova, jednim manje od Grčke, a tri od lidera...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.