Izvor: HotSport.rs, 21.Mar.2017, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Legenda Olimpijakosa sa brdo trofeja i evropskih uspeha

Proveo je u Pireju ukupno 13 sezona i osvojio 12 titula šampiona Grčke.
Šumadinac iz Kragujevca je legenda Olimpijakosa. Obeležio je pogod Atinjana na evropski krem, i svakako da je Predrag Đorđević (44) ikona u Pireju.
Ipak, put do „zvezda“ posut je trnjem, pa mu nije bilo lako posle Radničkog i kratkog boravka u Zvezdi otići u „maleni“ Paniliakos. Uspeo je Đorđević da dođe na glavnu pozornicu 1996. godine, i sve do odlaska >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u penziju 2009. nosio je dres Olimpijakosa.
Koliko je dominantan bio svedoči i to što za 13 godina u Olimpijakosu samo jednom nije bio šampion. Zaslužan je za mnoge odlične utakmice u Ligi šampiona i za činjenicu da je ovaj tim ušao u evropski vrh. 
Na 344 meča postigao je 126 pogodaka. Mogao je da igra za Grčku, ali je nosio dres Jugoslavije i Srbije i Crne Gore na 37 mečeva.
Trenutno živi u Atini, često dolazi u Beograd, a novi posao mu je fudbalski agent. Zastupa Andriju Živkovića i transfer u Benfriku je jedan od najunosnijih uspeha na novom polju.

 
(Youtube/JuniorKiller77i)
The post VREMEPLOV: Legenda Olimpijakosa sa brdo trofeja i evropskih uspeha appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Penzija,   Kragujevac

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.