Sadržajnija kulturna ponuda u letnjem periodu (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 01.Feb.2015, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sadržajnija kulturna ponuda u letnjem periodu (VIDEO)

Od narednog leta Niš će imati veći broj kulturnih sadražaja na otvorenom. To je šansa da se odmor u gradu koristi na sadržajniji način. Ovdašnjim stanovnicima u tome se mogu prikljključiti i žitelji okolnih gradova.
Kulturni simboli leta u Nišu, jesu Filmski susreti i džez festival Nišvil. Tome se pridružuju i retki koncerti u dvorištu Banovine kao i manifestacija Bekstvo u prirodu. Veći >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << deo leta do početka tih masnifestacija u gradu sa oko 300.000 stanovnika,uglavnom je bio bez kulturnih sadržaja. Gradski oci najavljuju promene.
Pored Niške tvrdjave predstave i koncerti biće organizovani na još nekoliko poznatih gradskih lokacija, koje su leti stecište kako mlađih tako i starijih šetača.
Ukoliko programi budu dopadljivi i ako se od njih ne odustane tokom vremena,biće to i način da se poveća broj turista, ne samo domaćih već i onih stranih. Uz savremeniju i organizovaniju prezentaciju istorijskih spomenika i epitet jednog od najlepsih gradova na Balkanu, Niš bi na ovaj način mogao ostvariti i dobit koja bi mogla postati infuzija za ispražnjenu gradsku kasu.

Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.