Umro glumac koji je ubio Vranu

Izvor: Mondo, 27.Okt.2016, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro glumac koji je ubio "Vranu"

Majkl Mesi, koji je na snimanju filma ubio glumca Brendona Lija, preminuo je u 62. godini.

Mesi je bio glavni akter jedne od najfamoznijih tragedija Holivuda. Na snimanju filma "Vrana" 1993. godine, pucao je u sina Brusa Lija, Brendona Lija (28) iz navodnog lažnog pištolja i usmrtio ga na setu.

Glumac je nakon toga napravio pauzu u karijeri, a filmska štampa prenosi da nikada nije gledao film koji je izašao godinu dana kasnije.

"Nikada ne možete >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da prevaziđete takav događaj u životu", rekao je on u jednom kasnijem intervjuu.

U karijeri je ostvario skoro 80 uloga na filmu i televiziji, među kojima su i uloge u ostvarenjima "Sedam", "Igra", "Izgubljeni autoput", "Žena mačka" "Čudesni Spajdermen" i "Čudesni Spajdermen 2", zatim serije "Dosije X" "Doktor Haus", "Alijas", "24"...

Nije objavljeno kako je glumac umro, prenosi "Varajeti".



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umro glumac koji je ubio "Vranu" (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 27.Okt.2016

Majkl Mesi, koji je na snimanju filma ubio glumca Brendona Lija, preminuo je u 62. godini...  Mesi je bio glavni akter jedne od najfamoznijih tragedija Holivuda. Na snimanju filma "Vrana" 1993. godine, pucao je u sina Brusa Lija, Brendona Lija (28) iz navodnog lažnog pištolja i usmrtio ga na setu...Glumac...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.