Majk Tajson u Mrak filmu 5

Izvor: Mondo, 01.Okt.2012, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majk Tajson u "Mrak filmu 5"

Glavne uloge u petom delu parodije na holivudske blokbastere će igrati Čarli Šin i Lindzi Lohan, a "pojačanje" bi trebalo da bude problematični bokser.

Majk Tajson je ove nedelje viđen na setu "Mrak filma 5" sa Heder Loklir, koja će da parodira ulogu Natali Portman iz Oskarom nagrađenog filma "Crni labud".

Za sada nije poznato koju ulogu će da igra Tajson, kojeg smo već videli u sagi "Mamurluk".

"Mrak film 5" u bioskope stiže sredinom naredne godine.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Majk Tajson u “Mrak filmu 5″

Izvor: Poznati.info, 02.Okt.2012, 00:00

Glavne uloge u petom delu parodije na holivudske blokbastere će igrati Čarli Šin i Lindzi Lohan, a “pojačanje” bi trebalo da bude problematični bokser...Majk Tajson je ove nedelje viđen na setu “Mrak filma 5″ sa Heder Loklir, koja će da parodira ulogu Natali Portman iz Oskarom nagrađenog...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.