Kejti Holms anoreksična?! (FOTO)

Izvor: S media, 27.Jun.2011, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejti Holms anoreksična?! (FOTO)

Kada se nedavno pojavila na premijeri svog novog filma, glumica Kejti Holms izgledala je premršavo, dok su joj se ispod crne haljine nazirale kosti!

Američka glumica Kejti Holms pokrenula je govorkanja o tome da ima poremećaj u ishrani nakon što se pojavila na premijeri svog novog filma "Don't be afraid of the dark" u Los Anđelesu izgledajući mršava kao grana!

Supruga Toma Kruza je obukla crnu haljinicu a u dubokom dekolteu nigde se nisu nazirale grudi pa >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << izgleda kao da je glumica potpuno izgubila obline, prenosi Index.

Novi film Kejti Holms je horor čiji je scenario oduševio glumicu pa je prihvatila ulogu.

- Želim da se svi uplaše toliko da padnu sa stolica dok ga gledaju, rekla je mršava glumica.

Iako je strogom dijetom skinula puno kilograma, glumica ipak ima vidljive tragove trudnoće po telu. Nedavno je s ćerkom Suri bila na plaži gde je osim mršavog tela pokazala strije na trbuhu.

Kejti Holms trudna

Kejti Holms se nagodila sa časopisom „Star“

Roditelji Keti Holms očajni zbog unuke Suri

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kejti Holms oduševljena rok imidžom svog supruga

Izvor: Blic, 28.Jun.2011, 00:50

LOS ANĐELES - Fanovi holivudskog glumca Toma Kruza oduševljeni su njegovom transformacijom u rokera duge kose i sa tetovažama, a svoje oduševljenje ne krije ni njegova supruga Kejti Holms. ..Tom Kruz je za potrebe filma "Rock of Ages” koji govori o muzičkoj sceni 1980-ih godina pustio kosu,...

Nastavak na Blic...

Kejti Holms na granici anoreksije

Izvor: Blic, 28.Jun.2011

Kejti Holms svojom "tvigi" figurom iznenadila je sve prisutne na premijeri svog novog filma "Don't be afraid of the dark" u Los Anđelesu...Tridesetdvogodišnja glumica i supruga slavnog Toma Kruza pojavila se u crnoj haljinici i delovala premršavo. Haljina je imala duboki dekolte, ali se nigde nisu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.