Karadžići okupili poznate

Izvor: Vesti-online.com, 17.Feb.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžići okupili poznate

U beogradskom Centru Sava u sredu uveče premijerno je prikazan film "Biser Bojane" u režiji Milana Karadžića.

Zbog velikog interesovanja publike održane su dve projekcije, a najnovije "filmsko čedo" braće Karadžić okupilo je brojne poznate ličnosti. Tako su se u publici našli Srđan i Dijana Đoković, Lepa Brena, Aco Pejović, Tijana Dapčević, Bojan Perić, Dragana Mićalović, Dejan Tomašević, čak i akademik Matija Bećković.

U pitanju je pitka filmska >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << priča o susretu oca robijaša sa sinom doktorom koji je verovao da mu je otac mrtav 25 godina. I dok njih dvojica pokušavaju da premoste višedecenijski jaz Nikola Popović (Mima Karadžić) pokušava da se dokopa davno sakrivenih dijamanata iz pljačke kako bi namirio dugove i izašao iz kriminalnog miljea.

Jednu od zapaženijih uloga ostvarila je i Mira Banjac u ulozi bake glavnog junaka Đorđa (Slaven Došlo) koja brine za unuka koga više zanimaju ptice od devojaka. Priča je "začinjena" prelepim kadrovima Ade Bojane i južnog Jadrana uz crnogorski humor. U filmu igraju i Andrija Milošević, Vanja Nenadić, Hristina Popović, Dubravka Draškić, Mladen Nelević i mnogi drugi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.