Kako je Anastasija Stil izgubila nevinost

Izvor: Mondo, 24.Apr.2013, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Anastasija Stil izgubila nevinost

Gas van Sant već snimio prvu scenu seksa za "Pedeset nijansi sive", iako nije angažovan kao režiser.

Van Sant je snimio prvu scenu seksa između Anastasije Stil i Kristijana Greja za filmsku adaptaciju romana E. L. Džejms, iako ga studio "Juniverzal" nije angažovao da režira.

"Juniverzal" ima prava na snimanje adaptacije erotske trilogije, a Van Sant se nada da će mu vruća scena koju je "nepozvan" snimio obezbediti posao režisera.

Glavnu mušku ulogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << misterioznog biznismena koji voli sado-mazo seks, Kristijana Greja, poverio je glumcu Aleksu Petiferu (23), poznatom po filmu "Magični Majk". Nije poznato koja je glumica sa Petiferom u prvoj sceni seksa, u kojoj Anastasija Stil "skida mrak" sa Grejem.

Režiser nominovan za dva Oskara poslao je svoj snimak "Juniverzalu", i sada čeka odgovor.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Je li ovo budući Kristijan Grej?

Izvor: Press, 25.Apr.2013, 16:50

Dugo se šuška o tome ko bi mogao da igra ulogu Kristijana Greja iz knjige 50 nijansi siva. Čini se da je svaka ljubiteljka ove knjige napravila svoju listu glumaca idealnih za ovu ulogu, ali ipak niko nije mogao da predvidi da će to biti on, dvadesttrogodišnji Aleks Petifajer. I čini se da je ko...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.