Hrvati traže ko će da glumi četnike: Plaća se duplo!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2017, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati traže ko će da glumi "četnike": Plaća se duplo!

Zanimljiva vest stiže iz Hrvatske gde je u toku snimanje filma o hrvatskom generalu Anti Gotovini. Naime, niko ne želi da glumi "četnike", pa produkcija daje više novca da bi nekoga angažovala.

U Hrvatskoj je u toku snimanje filma "General" o hrvatskom generalu i nekadašnjem haškom optuženiku Anti Gotovini (u međuvremenu je postao savetnik u Ministarstvu odbrane Hrvatske), koga glumi jedan od najpoznatijih hrvatskih glumaca - Goran Višnjić.

Ali, informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koja mnogo više privlači pažnju, a koja se pojavila na društvenim mrežama glasi: "Ljudi se prijavili za statiranje u filmu 'General', al niko ne želi glumiti četnike pa produkcija za četnike plaća više".

Ovu informaciju objavio je neki Hrvat na svom tviter profilu, a jasno je da oni tamo sve pripadnike srpskih, odnosno jugoslovenskih snaga u vreme rata u bivšoj Jugoslaviji, zovu četnicima.

Portal Index.hr pokušao je da proveri istinitost ove informacije kod pomoćnika reditelja Kristijana Milića, koji je rekao ovo:

- Stvarno ne znam ništa o tome.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.