Izvor: DANuBeogradu.rs, 30.Mar.2017, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vitez fest i Nedelja viteštva 2017

Tradicionalna manifestacija Vitez fest ali i nedelja viteštva biće najavljene i ovog vikenda, 1. i 2. aprila. Naime, viteška straža ispred Stambol kapije u Gornjem gradu Beogradske tvrđave, biće postavljena u subotu i nedelju od 12.00 do 17.00 i tako će najaviti predstojeći viteški spektakl Vitez fest 2017. Posetioci Beogradske tvrđave prisustvovaće ceremoniji postavljanja i … The post Vitez fest i Nedelja viteštva 2017 appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

OD 3. DO 9.APRILA SREDNJI VEK U BEOGRADU: Duh viteštva na Kalemegdanu

Izvor: Kurir, 31.Mar.2017, 14:53

..."Vitez fest" je jedinstven doživljaj koji na inovativan način povezuje bajkovito vreme vitezova i moderno doba, Beogradsku tvrđavu Despota Stefana i Kamelot Kralja Artura, viteške turnire i kompjuterske igrice, srednjevekovne haljine i visoku modu, teatar i multimedijalne instalacije, kovani mač...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.