Izvor: DANuBeogradu.rs, 29.Jul.2016, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren filmski konkurs za Green Fest 2016

Centar za unapređenje životne sredine je otvorio konkurs za takmičarske filmove koji će biti prikazani na 7. Međunarodnom festivalu zelene kulture Green Fest. Festival će biti održan od 15. do 18. novembra 2016. u Domu omladine, pod sloganom „Jedan dan na Zemlji”. Na konkurs, koji je međunarodnog karaktera, mogu se prijaviti filmovi o životnoj sredini, ... The post Otvoren filmski konkurs za Green Fest 2016 appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Otvoren filmski konkurs za “Green fest”

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Jul.2016

BEOGRAD - Centar za unapređenje životne sredine otvorio je konkurs za takmičarske filmove koji će biti prikazani na sedmom Međunarodnom festivalu zelene kulture „Green Fest“ od 15. do 18. novembra 2016. u beogradskom Domu omladine, pod sloganom „Jedan dan na Zemlji”.. .  . Na konkurs,...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.