Kompletiran program Arsenal festivala u Kragujevcu

Izvor: BalkanRock.com, 26.Maj.2015, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompletiran program Arsenal festivala u Kragujevcu

Rundek Cargo Trio, Van Gogh, Orthodox Celts, Consecration, Brkovi, Babe, Ti i brojni drugi su najavili dolazak na Arsenal Fest, čime je kompletiran spisak izvođača i određene su satnice svih nastupa na tri bine festivala, koji se održava u Kragujevcu do 25. do 27. juna.

“Veselimo se nastupu na Arsenal Festu. Prošlo je par godina od našeg zadnjeg sudjelovanja i zaželjeli smo vas se!”, poručuje Darko Rundek, koji će sa violinistkinjom Isabel i multiinstrumentalistom >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Ducom Vranićem 27. juna na Garden Stage-u Arsenala promovisati predstojeći novi CD album “Mostovi“.

Na Gardenu 27. juna sviraće i Let 3, Bolesna štenad, Irie FM, Black Crown Empire, kao i novosadski bend Piknik, koji prvi put svira na Arsenalu u godini kada obeležava dve decenije postojanja i promoviše novi album “Radnički savet”.

Završne večeri Arsenala na Main Stage-u sviraju Van Gogh, Goran Bregović koji uz svoj Orkestar za svadbe i sahrane i Alena Islamovića proslavlja 40 godina Bijelog dugmeta, zatim Kolja i Grobovlasnici, LTJ Bukem sa MC Staminom, i beogradski alternativni dvojac Ti koji najavljuje “energičan i iskren nastup uz dobru energiju”.

Druge večeri Arsenala na Main-u nastupaju Ritam nereda, Brkovi, Sharks, Snakes and Planes, S.A.R.S. i Zabranjeno pušenje, dok su iste večeri 26. juna na Gardenu Kanda Kodža i Nebojša, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, Styptic, Forever Storm i Samostalni referenti koji će za prvi nastup na Arsenalu obećavaju “sat vremena ludila i energične svirke”.

Prve večeri Arsenala na Main-u su Hladno pivo, Babe, Elemental i Debela Nensi, dok su 25. juna na Garden Stage-u Orthodox Celts, Consecration, Ludak u razvoju, DST, Highlanders i Cockblockers.

Tri večeri Arsenala publika će imati priliku da se provede do ranih jutarnjih časova na Explosive DJ Stage-u gde će nastupati 25. juna Markwood, Wise D& Kobe, Gramophonedzie i Sale Liquid & Solid, zatim 26. juna Fakir, Klaus, Someone Else b2b Alex Monster i Codex with MC, i na kraju 27. juna Nikola Vemić, Adam Touch, Batrić&Mivu i Lea Dobričić.

Komplet ulaznica za sve tri večeri Arsenal Festa košta 1.500 dinara. Ulaznica za 25. i 26. jun košta samo 800 dinara, dok će za završno veče 27. juna biti 1.000 dinara, odnosno VIP ložu 2.000 dinara.

SATNICA FESTIVALA

25. JUN

MAIN STAGE

GARDEN STAGE

EXPLOSIVE DJ STAGE

26. JUN

MAIN STAGE

GARDEN STAGE

EXPLOSIVE DJ STAGE

27. JUN

MAIN STAGE

GARDEN STAGE

EXPLOSIVE DJ STAGE
Pogledaj vesti o: Fest,   Kragujevac

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.