Izvor: DANuBeogradu.rs, 26.Okt.2016, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bioskopski repertoari (27. okt. – 2. nov. 2016)

Ovo su bioskopski repertoari koji važe od 27. oktobra do 2. novembra 2016. godine. U Beogradu će od 27. oktobra bioskopski repertoari biti bogatiji za nekoliko novih filmova: „Džek Ričer – Bez povratka“ – nastavak akcione avanture sa Tomom Kruzom, komedija „Genijalci„, hrvatski ‘navijački’ film „ZG80“ i akcioni SF „Maks Stil„. U toku je Kids Fest, a od ... The post Bioskopski repertoari (27. okt. – 2. nov. 2016) appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

U bioskopima: Genijalci

Izvor: DANuBeogradu.rs, 27.Okt.2016, 06:02

Od 27. oktobra u domaćim bioskopima prikazivaće se komedija „Genijalci“. Sinonim za urnebesni smeh, Zak Galifijanakis, glumi običnog čoveka koji živi dosadnim životom sve dok ne ukrade 17 miliona dolara! Dejvid je vozač koji je zapao u životnu i radnu monotoniju, iz dana u dan prevozeći...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.