Arsenal Fest počinje sutra uz Anthrax i Buzzcocks

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2017, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal Fest počinje sutra uz Anthrax i Buzzcocks

Arsenal 07 počinje sutra uveče nastupima bendova Anthrax, Buzzcocks i drugih, a posetioce festivala u Kragujevcu očekuju 23. i 24. juna i druga značajna svetska i regionalna muzička imena kakva su Thievery Corporation, Skindred, Dub FX, Ana Popović, Darko Rundek i brojni drugi.

Hard rokeri Epilog imaju čast da otvore Main Stage, gde 22. juna sviraju legendarni metalci Anthrax, domaći Kerber i srpski Irci Orthodox >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Celts. Prve večeri na Garden Stage-u pored pank legendi Buzzcocks, domaćeg Ritma nereda i slovenačkog Elvis Jackson-a, nastupiće i instrumentalni rok bend Fitnes, treš metalci Alitor i Forever Storm, kao i death metal Dead Joker.

Darko Rundek dolazi 23. juna u Kragujevac sa velikim pratećim bendom na turneji "Apocalypso Now" povodom 20 godina od izlaska svog kultnog prvog albuma "Apocalypso". U petak, druge večeri na Main-u, uz Rundeka, bluz gitaristkinju Anu Popović i eklektični Thievery Corporation-u nastupiće i alternativci Repetitor.

Foto: RundekC

Na Gardenu-u 23. juna folk pankerima Brkovima pridružiće se metal kolege Pero Defformero, kao i kultni Bjesovi, a tu su i duhovita Zvoncekova bilježnica, stoner grandžeri Larska, kao i pankeri Pankreas i Crveni karton.

Treće večeri 24. juna, pank legendama Goblinima pripala je čast da zatvore Arsenal Fest 07 nastupom u sitne jutarnje sate na Gardenu, gde će im prethoditi kultni Kralj Čačka, alternativni Damir Urban, čuveni Rambo Amadeus, zatim pank bendovi Bolesna štenad, Špajz i Raskid 13, kao i gotičari Electro Vampires.

Foto: Marko Ristić

Završne večeri Arsenala na Main Stage-u 24. juna sviraju supergrupa Škrtice, velški metal-hiphoperi Skindred, australijska senzacija Dub FX i alternativni Kanda, Kodža i Nebojša sa Horsman Coyote-om.

Arsenal se tradicionalno održava u fantastičnim prostorima na otvorenom - u "Kneževom arsenalu" (Main), bivšoj fabrici naoružanja iz 19. veka, i u zelenilom bogatoj "Zastavinoj bašti" (Garden). Tu je i Explosive DJ Stage u obližnjoj rustičnoj "Čaurnici", gde dolaze poznati didžejevi kao što su Mihai Popoviciu, Alexander Kowalski, Jeremy Refson a.k.a. Jeremy Tsunami i MarkyZ.

Foto: Promo

Novina Arsenala 07 je Demolition Stage na kome će se predstaviti publici perspektivni bendovi iz Srbije i regiona u izboru Beograda 202, Emisije "Bunt" RTS-a i portala www.noizz.rs.

Za Arsenal Fest 07 koji će biti održan 22, 23. i 24. juna pojedinačna ulaznica košta 1.300 dinara, a komplet za sve tri večeri 2.300 dinara, preko mreže Eventim.

Ulaznica se može kupiti i svako veče na ulazu u festivalski prostor i košta 1.500 dinara. Komplet će i na ulazu koštati 2.300 dinara.

Ostala prodajna mesta:

KRAGUJEVAC – Dom omladine, TC Radnički 27.matra 19 I sprat, Info pult (kod Balkana), Dom sindikata…

ČAČAK – Neven Tours (Eventim),

KRALJEVO – Caffeteria "Flash back",

KRUŠEVAC – Caffe club "Grizzly",

POŽEGA – Caffe "Burence",

UŽICE – Kuća čaja "ZEN",

ARANĐELOVAC – Caffe "Koje Kude"

ĆUPRIJA – Caffe "Bacardi",

SMEDEREVSKA PALANKA – Punk Rock Caffe,

(Telegraf.rs/ PR)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Kralj Čačka gost Dana uživo

Izvor: N1 televizija, 21.Jun.2017

Arsenal Fest 07 biće održan od 22. do 24. juna u Kragujevcu, uz nastupe značajnih svetskih i regionalnih imena - Anthrax, Thievery Corporation, Skindred, Dub FX, Ana Popović, Darko Rundek i drugi. Treće večeri festivala nastupiće Nenad Marić, publici poznatiji kao Kralj Čačka, koji je bio gost...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.