Farma nominacije: Svetlana Golubović i Maksa idu u izolaciju! (video)

Izvor: Svet, 30.Apr.2016, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma nominacije: Svetlana Golubović i Maksa idu u izolaciju! (video)

Farmeri su večeras birali između dvoje ovonedeljnih sluga, a odlučili su da Ceca Golubović ide u izolaciju, dok je Miki Mećava ostao na imanju.
Najviše štapića dobila je Svetlana Golubović, a ona će se u Areni boriti sa Nemanjom Maksimovićem Maksom. On je dobio najmanje glasova publike za ostanak na imanju u Lisoviću.
Čini se da je Jeleni Golubović bilo najteže da odluči kome će dati svoj glas, budući da mora da izabere između majke >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i čoveka za kojeg pričaju da je zaljubljena u njega. Teška srca, Jelena je donela odluku.
Da se ovde radi o klasičnim štapićima, mami nikako ne bih mogla da dam svoj glas. Ali pošto je štapić, ustvari, karta za “Zlatnu palmu” i put u Rim, staviću ovaj štapić na sto, pa neka oni odluče ko će ga uzeti”, pokušala je Jelena da se izvuče, međutim, nije joj uspelo, već je morala da se odluči.
Miki Mećava joj je olakšao situaciju, pa je na kraju Jelenin štapić završio kod njega. Golubovićeva je, takođe, ušla u konflikt sa Milanom Đorđevićem Crnim, koga je nazvala manipulatorom.
U ponedeljak uveče biće poznato ko će napustiti trku za glavnu nagradu od 50.000 evra.
width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Pogledaj vesti o: Farma,   Ceca

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.