Izvor: Blic, 28.Okt.2016, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FBI POKREĆE ISTRAGU Objavljeni novi mejlovi Klintonove

- Američki Federalni istražni biro (FBI) saznao je za nove mejlove povezane sa privatnim serverom Hilari Klinton dok je bila na čelu Stejt departmenta, pa je otvorena nova istraga - saopštio je članovima Kongresa šef FBI Džejms Komej, prenosi "Raša tudej".

Kako je objasnio, on je u obavezi da otvori novu istragu kako bi utvrdio da li su mejlovi sadržali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << povreljive informacije, kao i da bi procenio njihov značaj istrazi.

Pročitajte još:

Ipak, naglašeno je da procena važnosti tek sledi, a niko ne može da garantuje koliko će vremena biti potrebno za tako nešto, javlja "RT".
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi mejlovi Klintonove, FBI ponovo pokreće istragu?

Izvor: B92, 28.Okt.2016

Po pojavljivanju novih mejlova bivše državne sekretarke SAD Hilari Klinton FBI razmatra mogućnost da opet pokrene istragu, rekao je direktor FBI-ja Džejms Komi...Reč je o mejlovima koje je Klintonova slala s privatnog naloga dok je obavljala dužnost američkog državnog sekretara...Ova informacija...

Nastavak na B92...

JOŠ JEDAN SKANDAL U KAMPANJI Objavljeni novi mejlovi Klintonove, FBI pokreće istragu

Izvor: Blic, 28.Okt.2016

Američki Federalni istražni biro (FBI) saznao je za nove mejlove povezane sa privatnim serverom Hilari Klinton dok je bila na čelu Stejt departmenta, pa je otvorena nova istraga, saopštio je članovima Kongresa šef FBI Džejms Komej, prenosi "Raša tudej"...Kako je objasnio, on je u obavezi da otvori...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.