Džoni Dep u najboljoj ulozi dosad

Izvor: Svet, 04.Sep.2015, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni Dep u najboljoj ulozi dosad

Petak je bio Džoni Depov dan na filmskom festivalu u Veneciji, a sudeći po reakcijama na njegov najnoviji film, gangstersku dramu “Black Mass”, ovo bi mogla da bude i Depova godine.
Proćelav i plavokos, Dep je neprepoznatljiv kao mafijaš iz Bostona Džejms Vajti Baldžer koji je izgradio carstvo istovremeno radeći kao FBI-jev doušnik. List “Holivud riporter” nazvao je tu ulogu jednom od Depovih najboljih, a njega “harizmatičnim, ubedljivim i zastrašujućim”. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Za “Varajeti”, Dep je “opčinjavajuć” i u formi posle niza razočaravajućih filmova.
Na desetine obožavalaca već satima čeka u Veneciji da Dep prođe crvenim tepihom uoči večerašnje premijere filma Skota Kupera.
Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Džoni Dep zvezda Venecije

Izvor: B92, 04.Sep.2015

Petak je bio dan Džonija Depa na filmskom festivalu u Veneciji ,a sudeći po reakcijama na njegov najnoviji film, gangstersku dramu "Black Mash", ovo bi mogla da bude i Depova godina, piše AP...Proćelav i plavokos Dep je neprepoznatljiv kao mafijaš iz Bostona Džejms Vajti Bulger koji je izgradio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.